Beef Shawarma

  • 1 kg kød, skåret i tynde strimler.
  • 3 spsk. hvid eddike.
  • 1 dl yoghurt.
  • 2 stk. sort peber.
  • 2 tsk. løgpulver.
  • 1 ½ tsk. kanel.
  • 4 fed knust hvidløg.
  • 1 tsk. stødt koriander.
  • 1 tsk. stødt kardemomme.
  • 1 tsk. paprika.
  • 4 spsk. raspolie.
  • 1 stk. citron skåret i tynde skiver.

Tahindressing:

  • 1 dl Tahin
  • ½ dl vand, måske lidt mere kommer an på Tahinens tykkelse
  • Saften af 1 citron
  • Salt
  • 1 fed hvidløg
  • For en grøn Tahindressing, kommer man blot persille i.
  • (Blend alle ingredienser i blender eller foodprocessor)

Sådan gør du:

  1. Bland marinaden og kødet godt sammen, gerne dagen før eller mindst i 6 timer.
  2. Sigt kødet godt, sorter citronskiver fra og steg shawarmaen i en stor pande.
  3. Serveres med pitabrød, salat, og tahindressing.

Kontakt os

Skulle du have nogle spørgsmål til vores opskrifter, tilberedning af retter, ingredienser, kød, kylling eller andre produkter, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på info@slagteralibaba.dk eller 33 31 61 12.