Adana Kebab med løgsalat

  • 1 kg blanding af lam og kalvekød.
  • 1 stk. stort løg hakket og drænet for vand.
  • 2 fed knust hvidløg.
  • 2 stk. rødpeber finthakket.
  • 2 dl hakket bredbladet persille.
  • 1 spsk. salt.
  • 1 tsk. sortpeber.
  • 1 spsk. Chiliflager (efter egen smag).

Løgsalat:

  • 2 stk. løg skåret i tynde halvmåner.
  • 1 spsk. sumak.
  • 1 håndfuld bredbladet hakket persille.
  • 1 knivspids salt.

Tilbehør:

  • Tomater
  • Grøn tyrkisk peber

Sådan gør du:

  1. Bland kød og ingredienser sammen til en ensartet masse.
  2. Kom kødet på køl i et par timer, for bedre at det er nemmere at forme på spyd.
  3. Gril kebab på en gril, eller i ovnen på 220 garder i 20 minutter.
  4. Serveres med løgsalaten, syltede agurk, grillede tomater/grillede grønpeber, sumak, salt og tyrkisk fladbrød.

Kontakt os

Skulle du have nogle spørgsmål til vores opskrifter, tilberedning af retter, ingredienser, kød, kylling eller andre produkter, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på info@slagteralibaba.dk eller 33 31 61 12.