Ossobuco

Ingredienser

  • 4 stk. Ossobuco
  • 4 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. smør
  • Salt, peber ,allehånde , laurbærblade
  • 2 stk. tomater
  • 2 stk. løg skåret i både
  • 2 stk. skåret gulerødder
  • 2 stk. skåret kvæder
  • 2 stk. skåret peberfrugt
  • 4 stk. fed hvidløg
  • 1 liter tomatjuice

Sådan gør du:

  1. Dæk kødet med mel og brun kødet på alle sider i en stor stegegryde.
  2. Læg kødet på en tallerken, krydr med salt, peber og allehånde.
  3. Svits grønsager i resten af olien i gryden start med løg, hvidløg, laurblad, peberfrugt, gulerødder, kvæder og tomater. Hæld derefter tomatjuice over, kom kødet i gryden og lad det koge i 15 minutter.
  4. Bag derefter i forvarmet ovn ved 160 grader i 3 timer.
  5. Serveres evt. med kartoffelmos.

Kontakt os

Skulle du have nogle spørgsmål til vores opskrifter, tilberedning af retter, ingredienser, kød, kylling eller andre produkter, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på info@slagteralibaba.dk eller 33 31 61 12.