Arabic lambchops

Ingredienser:

  • 8 -10 stk. lambchops
  • 4 spsk. Olivenolie
  • Skræl og saft af en citron
  • 2 tsk. timian, 1 spsk. Sumak
  • 3 fed hakket hvidløg
  • 2 spsk. Hakket persille
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, kom kødet over og gnid den ingredienserne ind i kødet.
  2. Lad blandingen marinere i en 1 time, eller natten over for en dybere smag.
  3. Lad kødet sidde ved stuetemperatur før stegning.
  4. Varm en pande og kom lidt olie, steg kødet i flere portioner i ca. 4-5 minutter på hver side, og lad dem hvile i 5 minutter. Inden servering, drys med hakket persille og en grillet citron.

Kontakt os

Skulle du have nogle spørgsmål til vores opskrifter, tilberedning af retter, ingredienser, kød, kylling eller andre produkter, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på info@slagteralibaba.dk eller 33 31 61 12.