Kafta
Ingredienser
- 1 kg hakket oksekød
- 2 stk. Stort finthakket løg
- ½ bånd finthakket bredbladet persille
- 1 tsk. Salt
- ½ tsk. Sort peber
- ½ 7 krydderi
- 2-3 stk. store kartofler skåret i tykke skiver
- 3 stk. store tomater skåret i 1 ½ cm
- Olie til stegning af kartofler
- Frit valg grøn peber
- 1 spsk. tomatpure
- 2 dl. vand
Sådan gør du:
- Tænd ovn på 210 grader.
- Bland oksekød, persille, løg, krydderi, salt, peber godt sammen.
- Fordel kødet i et ovnfastfad i ca. 2 cm tykkelse.
- Læg de stegte kartofler og tomater ovenpå.
- Bland tomatpure med vand, og hæld over.
- Bages i 25 minutter, serveres med fladbrød.
Links
- Alternativt kan du bruge hakket lamme- & kalvekød