Kafta

Opskrifter med kød (2)

Kafta

Ingredienser

  • 1 kg hakket oksekød
  • 2 stk.  Stort finthakket løg
  • ½ bånd finthakket bredbladet persille
  • 1 tsk. Salt
  • ½ tsk. Sort peber
  • ½ 7 krydderi
  • 2-3 stk. store kartofler skåret i tykke skiver
  • 3 stk. store tomater skåret i 1 ½ cm
  • Olie til stegning af kartofler
  • Frit valg grøn peber
  • 1 spsk. tomatpure
  • 2 dl. vand

Sådan gør du:

  1. Tænd ovn på 210 grader.
  2. Bland oksekød, persille, løg, krydderi, salt, peber godt sammen.
  3. Fordel kødet i et ovnfastfad i ca. 2 cm tykkelse.
  4. Læg de stegte kartofler og tomater ovenpå.
  5. Bland tomatpure med vand, og hæld over.
  6. Bages i 25 minutter, serveres med fladbrød.

Links