Kylling-sandwich med hvidløgsmayonnaise

2 personer

Ingredienser: 

Marinade til kylling: 

  • 2 stk kyllingebryst 
  • 3 spsk yoghurt 
  • 2 spsk olivenolie 
  • 1 spsk eddike 
  • En fed hvidløg 
  • Salt, sort og hvid peber 
  • 0,25 tsk paprika 
  • 0,25 tsk karry 
  • Lidt chili, spidskommen og kardemomme 

Hvidløgsmayonnaise – en nem version: 

  • 5 spsk mayonnaise 
  • 2 spsk græsk yoghurt 
  • 2-3 fed hvidløg 
  • Salt 
  • 1 tsk citron 

Andet:

  • Fladbrød 
  • Syltede agurker 
  • 2 kartofler 
  • Olie

Opskrift: 

  1. Skær kyllingefileterne i strimler. Mariner kyllingestrimlerne i et par timer i køleskabet. 
  2. Lav hvidløgsmayonnaisen. Pres hvidløgene og bland alle ingredienser sammen.
  3. Hjemmelavet pommes fritter: skræl kartoflerne, skær dem i skiver og frituresteg dem i en gryde med olie. 
  4. Steg kyllingestrimlerne på en pande med høj varme i cirka 5 minutter. 
  5. Sandwich: find to stykker fladbrød. Smør hvidløgsmayonnaise på brødet. Kom kylling, syltede agurker og pommes fritter på brødet. Luk brødet og steg den på en pande på begge sider eller i en panini-grill. 
  6. Serveres med coleslaw og hjemmelavet pommes fritter. 

Velbekommen. Vi ses hos Slagter Ali Baba på Halmtorvet, Vesterbro.