Kylling-sandwich med hvidløgsmayonnaise
2 personer
Ingredienser:
Marinade til kylling:
- 2 stk kyllingebryst
- 3 spsk yoghurt
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk eddike
- En fed hvidløg
- Salt, sort og hvid peber
- 0,25 tsk paprika
- 0,25 tsk karry
- Lidt chili, spidskommen og kardemomme
Hvidløgsmayonnaise – en nem version:
- 5 spsk mayonnaise
- 2 spsk græsk yoghurt
- 2-3 fed hvidløg
- Salt
- 1 tsk citron
Andet:
- Fladbrød
- Syltede agurker
- 2 kartofler
- Olie
Opskrift:
- Skær kyllingefileterne i strimler. Mariner kyllingestrimlerne i et par timer i køleskabet.
- Lav hvidløgsmayonnaisen. Pres hvidløgene og bland alle ingredienser sammen.
- Hjemmelavet pommes fritter: skræl kartoflerne, skær dem i skiver og frituresteg dem i en gryde med olie.
- Steg kyllingestrimlerne på en pande med høj varme i cirka 5 minutter.
- Sandwich: find to stykker fladbrød. Smør hvidløgsmayonnaise på brødet. Kom kylling, syltede agurker og pommes fritter på brødet. Luk brødet og steg den på en pande på begge sider eller i en panini-grill.
- Serveres med coleslaw og hjemmelavet pommes fritter.
Velbekommen. Vi ses hos Slagter Ali Baba på Halmtorvet, Vesterbro.