Ingredienser:

– Dry-aged striploin 
– 2 pillede fed hvidløg 
– Frisk timian
– Salt og peber 
– Olie 
– Smør

Fremgangsmetode: 

  1. Bøffen skal have stuetemperatur inden stegning. Tag den ud af køleskabet cirka en time inden. 
  2. Varm panden op uden fedtstof. Skru op på højeste varme. 
  3. Tilføje lidt (2-3 spsk olie) på panden og vent til olien bliver varm.  
  4. Steg steaken på høj varme i et minut på hver side. Her giver du bøffen salt og peber på hver side. 
  5. Skru derefter lidt ned på varmen. Tilsæt 2-3 spsk smør, hvidløg og timian. Vend smør på bøffen, mens den steger i cirka 1 min på hver side, så den får alt i alt en stegetid på 4 min. 

Velbekommen. Vi ses hos Slagter Ali Baba på Halmtorvet, Vesterbro.