Ingredienser:

– 3 stk lammeculotte
– 4 pillede fed hvidløg 
– Frisk timian
– Salt og peber 
– Olie 
– Smør

Fremgangsmetode: 

  1. Kødet skal have stuetemperatur inden stegning. Tag dem ud af køleskabet cirka en time inden. 
  2. Varm panden op uden fedtstof. Skru op på højeste varme. 
  3. Tilføje lidt (3 spsk olie) på panden og vent til olien bliver varm.  
  4. Steg culotterne på høj varme i et minut på hver side. Her giver du dem salt og peber på hver side. 
  5. Skru derefter lidt ned på varmen. Tilsæt 2-3 spsk smør, hvidløg og timian. Vend smør på culotterne, mens de steger i yderligere 1 min på hver side, så de alt i alt får en stegetid på 4 min. 

Velbekommen. Vi ses hos Slagter Ali Baba på Halmtorvet, Vesterbro.