Ingredienser:

– T-bone steak  
– 3 pillede fed hvidløg 
– Frisk timian
– Salt og peber 
– Olie 
– Smør

Fremgangsmetode: 

  1. Bøffen skal have stuetemperatur inden stegning. Tag den ud af køleskabet cirka en time inden. 
  2. Varm panden op uden fedtstof. Skru op på højeste varme. 
  3. Tilføje lidt (3 spsk olie) på panden og vent til olien bliver varm.  
  4. Steg steaken på høj varme i et minut på hver side. Her giver du bøffen salt og peber på hver side. 
  5. Skru derefter lidt ned på varmen. Tilsæt 2-3 spsk smør, hvidløg og timian. Vend smør på bøffen, mens den steger i yderligere 3 min på hver side, så den alt i alt får en stegetid på 8 min. 

Velbekommen. Vi ses hos Slagter Ali Baba på Halmtorvet, Vesterbro.