Fortsæt til indhold
Ingredienser:
- 500 gram flank steak
- 300 champignon
- 2 spsk paprika
- salt og peber
- 2 løg
- 100 gram tomatpure
- 3 dl vand
- 1 oksebouillonterning
- 3 dl piskefløde
- 2 spsk smør
- 2 spsk hvedemel
Fremgangsmetode:
- Skær champignon og løg i skiver og steg disse på en pande med smør eller olie i 5 min.
- Tilføj kødstrimlerne i panden og brun disse i 2-3 min høj varme. Tag panden af varmen.
- Smelt 2 spsk smør i en gryde og rør derefter 2 spsk mel i gryden.
- Tilføj paprika, salt og peber i gryden og rør rundt.
- Hæld piskefløde i lidt efter lidt og rør rundt til det koges.
- Hæld opblandet kogende vand med oksebouillon i gryden.
- Lig kødet, champignon og løg fra panden i gryden og lad retten simre i 60 min.
- Serveres med kartoffelmos.