Ingredienser:

  • 500 gram flank steak 
  • 300 champignon 
  • 2 spsk paprika 
  • salt og peber 
  • 2 løg 
  • 100 gram tomatpure 
  • 3 dl vand
  • 1 oksebouillonterning
  • 3 dl piskefløde
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel  

Fremgangsmetode: 

  1. Skær champignon og løg i skiver og steg disse på en pande med smør eller olie i 5 min. 
  2. Tilføj kødstrimlerne i panden og brun disse i 2-3 min høj varme. Tag panden af varmen. 
  3. Smelt 2 spsk smør i en gryde og rør derefter 2 spsk mel i gryden. 
  4. Tilføj paprika, salt og peber i gryden og rør rundt. 
  5. Hæld piskefløde i lidt efter lidt og rør rundt til det koges. 
  6. Hæld opblandet kogende vand med oksebouillon i gryden. 
  7. Lig kødet, champignon og løg fra panden i gryden og lad retten simre i 60 min.
  8. Serveres med kartoffelmos.