Lammekoteletter opskrift

Lammekoteletter

Ingredienser:

– 3 Lammekoteller   
– 3 pillede fed hvidløg 
– Frisk timian
– Salt og peber 
– Olie 
– Smør

Fremgangsmetode: 

  1. Kødet skal have stuetemperatur inden stegning. Tag den ud af køleskabet cirka en time inden. 
  2. Varm panden op uden fedtstof. Skru op på højeste varme. 
  3. Tilføje lidt (3 spsk olie) på panden og vent til olien bliver varm.  
  4. Steg steaken på høj varme i et minut på hver side. Her giver du steaken salt og peber på hver side. 
  5. Skru derefter lidt ned på varmen (stadigvæk høj varme). Tilsæt 2-3 spsk smør, hvidløg og timian. Vend smør på bøffen, mens den steger i yderligere 3 min på hver side, så den alt i alt får en stegetid på 8 min.