Ingredienser: 

– 1 kg skåret kalveklump 

– 500 gram couscous 

– 2 stk. løg 

– 2 fed hvidløg 

– 2 stk. tomater 

– 3 gulerødder 

– 4 stk. minisquash 

– 1/6 hvidkål 

– 2-3 mellemstore kartofler 

– 0,5 tsk. stødt ingefær 

– 0,5 tsk. peber 

– 1 tsk. spidskommen

– 1 tsk. gurkemeje 

– 3 hønsebouillon 

– 1 dåse tomatpure 

– 2 liter vand 

– smag til med salt 

– olie

Opskrift: 

1. Skær løg i både og tomater i store stykker. 

2. Tilsæt kød, løg, knust hvidløg og krydderier i en gryde med olie i. Steg i et par min ved høj varme.  

3. Tilsæt 2 liter vand i gryden og kog i 30 min. 

4. Skær gulerødder, squash og kartofler i kvarte eller halve. Skær hvidkål i skiver. Tilsæt i gryden sammen med bouillon og tomatpure og kog i 25 min. Smag til med salt. 

5. Mens grøntsagerne koger kan couscous laves. Hæld kogende vand over couscous og dæk skålen til i 5-10 minutter.