Ingredienser:
– 1 kg skåret kalveklump
– 500 gram couscous
– 2 stk. løg
– 2 fed hvidløg
– 2 stk. tomater
– 3 gulerødder
– 4 stk. minisquash
– 1/6 hvidkål
– 2-3 mellemstore kartofler
– 0,5 tsk. stødt ingefær
– 0,5 tsk. peber
– 1 tsk. spidskommen
– 1 tsk. gurkemeje
– 3 hønsebouillon
– 1 dåse tomatpure
– 2 liter vand
– smag til med salt
– olie
Opskrift:
1. Skær løg i både og tomater i store stykker.
2. Tilsæt kød, løg, knust hvidløg og krydderier i en gryde med olie i. Steg i et par min ved høj varme.
3. Tilsæt 2 liter vand i gryden og kog i 30 min.
4. Skær gulerødder, squash og kartofler i kvarte eller halve. Skær hvidkål i skiver. Tilsæt i gryden sammen med bouillon og tomatpure og kog i 25 min. Smag til med salt.
5. Mens grøntsagerne koger kan couscous laves. Hæld kogende vand over couscous og dæk skålen til i 5-10 minutter.