Malfuf / hvidkålsruller 

Ingredienser: 

  • Lammebov med ben
  • 1 hvidkålshoved 
  • 4 dl grødris 
  • 200 gram oksekød
  • 15 fed hvidløg 
  • 1 stor tomat 
  • 6 spsk olivenolie 
  • 1/2 dl granatæble 
  • saft fra 2 citroner 
  • Salt og peber 
  • 1 spsk af de 7 krydderier  

Opskrift: 

1. Skær roden af hvidkålen og kog hvidkålen i 5 min på hver side eller indtil bladene bliver bløde.

2. Pil bladene fra hvidkålen. 

3. Lav fyldet. Rens risen og bland med kød, skåret tomat, olivenolie og krydderierne.

4. Lig lammebov i en gryde. 

5. Rul bladene med fyld og lig dem i gryden. 

6. Sæt en tallerken med noget vægt på bladene. 

7. Pil hvidløgene og sæt dem i gryden sammen med saft fra 2 citron. 

8. Tilføj derefter kogende vand i gryden og kog i ca. 1 time.