KVALITETSKØD TIL EID AL-ADHA & EID AL-FITR

I anledning af højtiden Eid al-Adha eller Eid al-Fitr, så tilbyder vi friskslagtede lam og kalve, så du kan få lækkert lammekød, kalvekød, lever og indmad mm.

BESTIL DIT KØD I GOD TID TIL EID AL-ADHA & Eid AL-FITR

Bestillinger til Eid bør foretages i god tid, så du er sikret, at vi kan sørge for at have dine varer klar til dig. Du kan bestille dit kød til Eid online, eller nede i butikken på Halmtorvet, hvor vi altid er klar på at give dig gode råd og vejledning.

SKRU OP FOR SMAGEN TIL EID

I anledning af Eid er det populært at skrue lidt ekstra op for lækkerheden på den menu der serveres. Her anbefaler vi vores Wagyu kød. Vi har både striploin, ribeye, mørbrad og rumpsteak. Bestil dit kød online allerede i dag, og afhent det når det passer ind i dine Eid planer. Vi tilbyder også levering i København og Storkøbenhavn.

ALTID FRISKSLAGTET KØD AF ABSOLUT BEDSTE KVALITET

Hos Slagter Ali Baba gør vi en dyd ud af at yde den bedste service, samt have kød mm. af allerhøjeste kvalitet, så du og familien kan forkæle jer selv med nogle gode lækre retter, hvor kødet kan få lov til at bidrage til en ekstra god oplevelse og stemning.

Bestil dit kød online på webshoppen eller kontakt os gerne på telefon 33 31 61 12 eller e-mail info@slagteralibaba.dk.

Praktisk information

Slagter Ali Baba
Halmtorvet 10 st tv
1700 København V
33 31 61 12
info@slagteralibaba.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag 
kl. 08:00 – 18:00
Lørdag
kl. 08:00 – 16:00
Søndag
Lukket