Halmtorvet 10 st tv
1700 København V
- Krogmodnet Okse Cote de bouef
- Krogmodnet T-bone Steak af jødesteg
- Krogmodnet kalve Cote de Bouef
- Okse Entrecote (Rib Aye)
- Ungkvæg Entrecote (rib Aye)
- Oksefilet striploin
- Ungkvæg Koteletter
- Ungkvæg T-bone steak
- Ungkvæg Tykstegsfilet
- Ungvæg Culotte
- Kalvefilet
- Oksemørbrad modnet
- Okseflanksteak
- Ungkvæg Inderlår
- Kalveklump
- Okseklump
- Unkvæg Tykkam Uden ben
- Hakket oksekød 8-10% fedt
- Hakket oksekød 3-5% fedt
- kalv/ungkvæg Hel Kølle
- kalv/ungvæg kød med ben
- kalv/ungkvæg ribben
- Undkvæg Haler
- Kalvelever
- Kalvenyrer
- Kalvehjerte
- Kalvetunge